IZ EP HZHB ZA HMS: Bunoza uzela slobodan dan, a Pavković javio da je lišen slobode: postupit ćemo sukladno zakonu

Iz JP Elektroprivreda HZ HB odgovorili su na upit Hrvatskog Medijskog Servisa imaju li saznanja o uhićenju bivših direktora te kompanije za vrijeme platformaške Vlade FBiH kazavši da su Mate Pavković i Ivana Bunoza zaposlenici EP HZ HB d.d. Mostar.

Podsjećamo da su u jutrošnjoj akciji FUP-a Bunoza i Pavković uhićeni zajedno sa Ivanom Vukšićem, bivšim direktorom FOS-a, pod sumnjom da su kao članovi Nadzornog odbora GIKIL-a nezakonito izvukli 21 milijun KM.

“Gosp. Pavković se jutros javio svom neposrednom rukovoditelju i rekao da je spriječen doći na posao zbog lišenja slobode., a gđa Bunoza danas ima slobodan dan, unaprijed zatražen sukladno aktima Društva”, rečeno je HMS-u iz Elektroprivrede HZ HB te dodaju:

JP EP HZ HB d.d. Mosta će u ovom slučaju, kao i svakom drugom, postupati sukladno zakonu i aktima Društva temeljenim na zakonima koji definiraju pojedinu materiju./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Prije sedam godina posadio 200 sadnica aronije, sada posjeduje 1.500

Manja obiteljska gospodarstva budućnost su domaće proizvodnje, a jedno takvo je plantaža aronije u mjestu Vir kraj Posušja.Miro Lovrić je umirovljeničke dane posvetio uzgoju...