STRAVA U ENGLESKOJ

Bivši Liverpoolov igrač izboden nožem

Napadi na nogometaše, nažalost, nisu rijetka pojava. Samo su ove godine dvojica engleskih reprezentativaca, a to su Raheem Sterling i Dele Alli doživjeli napade ili provale na njihova imanja, a u ponedjeljak je napadnut još jedan igrač. Riječ je o desnom braniču drugoligaša Derby Countyja, Andreu Wisdomu.

Napadi na nogometaše, nažalost, nisu rijetka pojava. Samo su ove godine dvojica engleskih reprezentativaca, a to su Raheem Sterling i Dele Alli doživjeli napade ili provale na njihova imanja, a u ponedjeljak je napadnut još jedan igrač. Riječ je o desnom braniču drugoligaša Derby Countyja, Andreu Wisdomu, pišu Sportske novosti.

Ovaj je 27-godišnjak nekoć bio velika nada Liverpoola, u klubu s Anfielda proveo je devet godina i za seniorsku momčad upisao 22 nastupa uz jedan pogodak u svim natjecanjima. Početkom tjedna napadnut je u liverpulskoj četvrti Toxteth nakon što je izašao iz njegovog osobnog automobila prilikom posjeta rođaku.

Samo nekoliko sati ranije, Wisdom je odigrao čitav susret za njegov Derby protiv Readinga u engleskom Championshipu, a napad na njega uključivao je i primjenu noža od strane delikventa. Wisdom je naime, izboden i opljačkan na licu mjesta./Sportske novosti/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

NAPUSTIO REDOVE AL DUHAILA

Mandžukić postao slobodan igrač

Bivši napadač hrvatske nogometne reprezentacije Mario Mandžukić (34) napustio je redove Al Duhaila nakon što je postigao sporazumni raskid ugovora s katarskim klubom.Mandžukić je...