IVKOŠIĆ: Da bi opstao, Komšić mora ubiti Hrvata u sebi

Predsjedatelj Predsjedništva BiH Željko Komšić ustvrdio je na sastanku s UN-ovim dužnosnikom da se danas u Hrvatskoj niječe genocid u NDH nad Srbima, Romima i Židovima, kao što bosanski Srbi niječu genocid u Srebrenici.

Piše: Milan Ivkošić, Večernji list

Komšić često govori neistine o Hrvatima ili Hrvatskoj, no pri tome treba znati da je njemu velika nevolja što je Hrvat. Kad u BiH Bošnjak čini nešto slično, onda ga “opravdava” činjenica da je Bošnjak, da bi s Hrvatima ili s Hrvatskom mogao biti u “prirodnom” sukobu.

Komšićevo opanjkavanje naroda kojemu pripada može izazvati sumnju da se kao Hrvat dodvorava Bošnjacima, da hoće pokazati da je istinoljubiv i kad govori o svom narodu i da nije iskren nego proračunato hrvatomrzac.

Da bi uklonio tu sumnju, on je barjaktarprotuhrvatstva, kao izdajnik svoga naroda u napadima na Hrvate mora biti mnogo istaknutiji nego netko tko nije Hrvat. Mora biti Bošnjak žešći od svakog Bošnjaka.

Pretvarajući se tako u Bošnjaka, on zapravo napada Hrvata u sebi, a da bi bio uvjerljiv, taj napad mora biti okrutan, ubilački, likvidatorski. I tek kad se kao Hrvat ubije, on se dokazao Bošnjacima. Čim bi kao Hrvat pokazao neke znakove života, karijera bi stala, ali iz njega je Hrvat iščezao./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

VIDEO

Američki astronauti se vratili na Zemlju

Dva američka astronauta su sletili na Zemlju, završavajući tako prvu komercijalnu ekspediciju na Međunarodnu svemirsku postaju (ISS), piše BBC.Kapsula "Dragon" firme SpaceX, koja je...