Hrvatski Medijski Servis

ISTOČNO SARAJEVO: Uhićeni u akciji “Kasa 2” priznali krivnju

Sedam osoba uhićenih u akciji “Kasa 2” na području Istočnog Sarajeva priznalo je krivnju za utaju poreza i doprinosa, kompjutersku prijevaru i nezakonito postupanje u gospodarskom poslovanju.

Ovu informaciju za Klix.ba je potvrdio glasnogovornik Okružnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu Neven Kramer.

On je kazao da se istraga u ovom predmetu nastavlja te da će u idućem periodu biti saslušani ostali svjedoci, dok su osumnjičeni nakon saslušanja pušteni da se brane sa slobode.

Prema neslužbenim informacijama osumnjičeni su Zorica Jovančić, Predrag Obućina, Njegoš Ćulum, Svanimir i Miljana Kreštalica, Dušanka Pejović i Zoran Obućina.

Istražitelji su izuzeli dokumentaciju iz objekata Cafe Bar Pegi Jahorina, Restoran Garden Sumbulovac Pale, Apartmani Maxwel Jahorina, Vila Bela Jahorina te Računovdstveni servis Pejović Pale na Jahorini i Palama.

Tijekom dosadašnjeg dijela predmeta “Kasa” izvršeni su brojni pretresi prilikom kojih je oduzeta dokumentacija što će biti korišteno za dokazivanje kaznenih djela.

Uhićenja i pretresi su izvršeni na području Istočnog Sarajeva, postupajući po naredbama Osnovnog suda u Sokocu i Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte