ISPRIČAO SE ZA TWEET, KAD ĆE ZA KOLUMNU NE ZNA SE: Bakir se ispričao zbog vulgarnog rječnika prema Predsjednici RH

Poznati bh. novinar Bakir Hadžiomerović ispričao se za svoju objavu na Twitteru u kojoj je opsovao mater hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović te ju nazvao “ustaškom kobilom”.

Novu objavu Hadžiomerovića prenosimo u cijelosti:

– Gluho je doba… Uglavnom, znam, pretjerao sam!

Vulgarni rječnik bio je potpuno neprimjeren. Izvinjavam se, iskreno!

Ipak, bilo bi lijepo da KGK ubuduće pokaže više poštovanja prema BiH, a mogla je, vala, u Izraelu prozboriti koju rečenicu i o zločinačkim tekovinama NDH. Toliko. – napisao je Hadžiomerović

Podsjetimo, nakon što Jerusalem Post objavio tekst u kojemu je navodno Kolinda Grabar-Kitarović rekla da je “BiH nestabilna zemlja pod utjecajem militantnog Islama”, Hadžiomerović je napisao post “J***m ti mater kobilo ustaška”, podijelivši članak u kojemu se prenosi ova netočna izjava hrvatske predsjednice.

SKANDALOZNO/ HADŽIOMEROVIĆ O PREDSJEDNICI RH: J**em ti mater kobilo ustaška!

Kada će se ispričati za kolumnu koju je objavio Dnevni Avaz ne zna se.

Kolumnu prenosimo u cijelosti:

Čavka s Pantovčaka

 

Kolinda Grabar-Kitarović često pokazuje ozbiljne poremećaje u ponašanju. Stanje naročito postaje kritično tijekom njenih islamofobičnih kriza. Nerijetko, tako, predsjednica umjetnih trepavica na turnejama po bijelom svijetu progoni mudžahedinske teroriste, s posebnim naglaskom na bosanskohercegovačke spavače. Zatucana ksenofobijom, KGK demonstrira balkonsku ograničenost, ali i to da vicevi s neprirodnim plavušama u najekstremnijim slučajevima nisu zajebancija, nego notorna činjenica. Zbilja je, stoga, nepotrebno iznova cijediti fekalije koje umije prevaliti preko jezika.

Ne može se, znate, biti malo fašista. Ili jesi ili nisi. U Jeruzalemu, dakle, KGK je konkretno dokazala da je beznadežno “ograisala”. S Pantovčaka plavka kliče, za dom spremna, poglavniče!

Militantnu navijačicu, ljubiteljicu golih tijela nogometaških, Grabarku s Grobnika što je svršila u mokrom Macronovom zagrljaju, a Putinu usred svečane lože koketno montirala zadnjicu pred facu, nastupajuće jeseni i zime očekuje neizvjesna borba za novi mandat. Zato ćemo se do kraja sezone još naslušati mnogih gadarija. I naknadnih demantija, pride. Jer, ulizivanje desničarima svih zemalja omiljena je disciplina političkih hulja željnih vlasti.

Samo su naivni, naravno, očekivali da će recentnu komemoraciju Holokausta hrvatska predsjednica iskoristiti kako bi se židovskim domaćinima ponizno izvinula za ustaška zvjerstva. Za zločince i ubojice– paveliće, luburiće, šakiće, artukoviće, miloše, francetiće… Za gasne komore i streljačke vodove. Za Jasenovac i Gradišku Staru, Jedovno i Lepoglavu.

Kažem, samo su naivni očekivali da će KGK pokazati barem zrnce pijeteta prema nedužnim žrtvama ustaškog terora. Čiji mentalni nasljednici, nažalost, presudno određuju rezultate izbora u susjedstvu. Jer, glasanjem za aktualnu kageka, hrvatska desnica zapravo oživljava tekovine endeha. A Bosna i Hercegovina, ovdašnji Bošnjaci, samo su stroga kolateralna šteta. I poželjna meta za nove uvrede s demantijem./Poskok.info/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

U POLICIJSKOJ AKCIJI U BJELJINI

Srbijanska starleta Tijana Ajfon dovela djevojke na grupnu prostituciju, pronađeni i kokain i oružje

Tijana Maksimović (28) iz Rume, koja je poznata kao starleta Tijana Ajfon, uhiećena je u srijedu u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku...