ŠOK U MOSTARU: Igor Krezić vlasnik NSofta održao govor pa skočio s balkona!

Igor Krezić, osnivač i vlasnik NSofta na svom Facebook pokazao je što misli o politici.

On je za vrijeme sastanka odšetao do balkona i skočio poprilične visine ostavljajući svoje zaposlenike u šoku.

Zaprepaštenje i šok je zamijenilo olakšanje kad su zaposlenici shvatili da ga je kod prizemljenja dočekao zračni jastuk.

“Prije mjesec dana sam zapoceo svoju “političku karijeru”. Kao i svako samoubojstvo i ovo se desilo zbog viška vremena (čekao sam zenu da najde kolu zero 0.5 u Konzumu).

Medjutim nisam ni pomislio da ce to biti ista vise od jednodnevne fore, nakon sto je par ljudi napisalo stvarno fine komentare, nisam imao srca napisati ista… Posto se moj godisnji odmor poklopio s mojom “politickom karijerom” prvi sastanak nakon sto sam se vratio djelatnici su trazili da objasnim svoje samoubojstvo koje sam naravno…. docarao 🙂

U ovom pranku, oni su krivci sto su me gurnuli u provaliju (politiku) te sam napustio firme (bio na godisnjem) i dotakao dno zivota u kojem ne vidim spas…..”, napisao je na svom Facebook profilu Igor Krezić.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

TOMISLAVGRAD

Inspektor zatekao vlasnika i dva gosta u kafiću

Djelatnici PU Tomislavgrad tijekom jučerašnjega dana pružili su asistenciju županijskome sanitarnom inspektoru nakon prijave da se jedan ugostiteljski objekt ne pridržava zabrane rade.Izlaskom na...