Hrvatski Medijski Servis

Icardijeva žena objasnila zašto neće ostati u Interu i koji ga klubovi traže

Mauro Icardi uskoro bi trebao napustiti milanski Inter. Tu vijest prenosi argentinska televizija TyC Sports, kojoj je igračeva agentica te ujedno i supruga, Wanda Nara, otkrila detalje o njegovoj budućnosti.

Wanda je kazala da Icardi sigurno neće produžiti ugovor s Nerazzurrima, koji traje do 2021. godine. Tome u prilog ide i činjenica da je argentinski reprezentativac kasnio na okupljanje s milanskim klubom te se jučer nije pojavio na treningu.

Zbog toga platit će novčanu kaznu jer je to kažnjivo prema klupskom pravilniku.

“Vjerujemo da Mauro zaslužuje veću plaću”

“Za sada, Icardijev produžetak ugovora s Interom je vrlo daleko. Nismo blizu postizanja sporazuma. Cifre o kojima se govori u Italiji nisu istinite i od Intera nismo dobili zadovoljavajuću ponudu. Neću vam reći da se produžetak suradnje neće dogoditi, ali je zasad vrlo daleko. Nije logično da se ugovor obnovi za sumu novca koju Mauro sada dobiva u Interu. Vjerujemo da on vrijedi puno više od toga. Neki vrlo ozbiljni klubovi zainteresirani su za njega. Primjerice, tu su dva najveća kluba iz Španjolske s kojima imamo sjajne odnose. Međutim, tu su još jedan engleski i jedan francuski klub”, kazala je Wanda Nara.

Više klubova želi argentinskog napadača

26-godišnji napadač sigurno će biti tražena roba u siječanjskom prijelaznom roku, ali i u onom ljetnom koji tek slijedi. Kako pišu španjolski, talijanski i britanski mediji, uz Real Madrid i njihovog predsjednika Florentina Pereza kojemu je Icardi tiha patnja, u igru je uključen i Chelsea kojemu nasušno treba ubojita “devetka”. Francuski klub kojeg Wanda spominje navodno je Paris Saint-Germain, a tu je i Manchester United, prenosi Index.hr

Cijena je odavno poznata. Icardi neće napustiti milanski klub za manje od 110 milijuna eura./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte