GLUMAČKA ZVIJEZDA EX YU

I glumica Merima Isaković optužila Branislava Lečića da ju je silovao kad je imala 18 godina

Psihologinja i jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda bivše Jugoslavije Merima Isaković optužila je, u ispovijesti “Nedeljniku”, glumca Branislava Lečića da ju je silovao prije 43 godine.

Isaković je bila jedna od najvećih mladih glumačkih zvijezda Jugoslavije i imala je naslovnu ulogu u filmu “Jovana Lukina”, a u 21. godini doživjela je tešku prometnu nesreću.

Nakon završenih doktorskih studija iz psihologije i magistarskih studija iz kliničke psihologije, sada živi i radi u Australiji, kao klinički psiholog i klinički neuropsiholog.

Isaković je za “Nedeljnik” ispričala da ju je Lečić silovao 1978. godine, kada je imala 18 godina.

“Opraštam ti, rekla sam mu tada, prije četrdeset godina. Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi nanio. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se dogodilo”, navela je ona za “Nedeljnik”.

“Ja sam svoju riječ održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osjećam moralnu obvezu podjeliti svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja”, napisala je Merima Isaković./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MUP ŽS

U Sarajevu uhitili taksista osumnjičenog za silovanje

Policajci i kriminalistički inspektori MUP-a Županije Sarajevo uhitili su sinoć muškarca koji se sumnjiči da je 17. travnja silovao ženu koja je koristila uslugu...