Hrvatski Medijski Servis

Humanitarna akcija “Olovka iz BiH u Africi piše stih”

HKD Napredak organizira u saradnji sa Udrugom “Možemo zajedno” humanitarnu akciju pod nazivom “Olovka iz BiH u Africi piše stih”. Prikupljamo školski pribor za divnu afričku dječicu i sredstva za lijekove protiv malarije. Zamislite, život tamo košta 1.28 KM. Neki od njih nikada nisu vidjeli olovku, bilježnicu, gumicu i što sve ne, a spremni su pješačiti kilometrima kako bi se zahvalili, zagrlili Vas i pokazali Vam istinsku sreću.

Naš humanitarac i misionar prof. Dejan Nemčić bi sve pristigle donacije uručio onima koji ga čekaju i to već krajem srpnja/jula 2019. godine. Da, oni čekaju svoga Deđana, kako ga zovu, znaju da će doći i otvoriti im prozor u bolji svijet, a kako drugačije nego obrazovanjem.

Iskreno se nadamo kako ćete prepoznati našu humanu misiju i sudjelovati u doniranju bilo sredstava za lijek protiv smrtonosne malarije ili u školskom priboru za koji možete odvojiti koliko god smatrate prigodnim i potrebnim i da ćemo zajedno obradovati te mališane.

Nakon okončane humanitarne akcije, želimo Vam se i zahvaliti, te 26.6. organizirati Afričko večer u BIS-u (Kino Imperijal).

Konzumirati će se prava afrička kava, imati ćete priliku vidjeti i kupiti nakit Masai plemena, moći ćete uživati i u kratkom predavanju, gospodina prof. Dejana Nemčića, koji će Vam na najljepši način približiti život u Africi, te poslužiti se tradicionalnim afričkim jelom ugali, uživajući uz ritmove koji dolaze sa tog vrelog kontinenta, za što će se potruditi tri muzicara iz Afrike.

Biti će nam čast da nam se pridružite.

Pojedinac ne može puno toga, ali zajedno možemo stvarati čuda!

Budimo humani, pokažimo kako nismo zaboravili one dane kada smo i mi bili u potrebi i osjetimo istinsku sreću pomažući onima kojima je ona najpotrebnija.

Molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail nakladnistvo@hkdnapredak, jer ne želimo propustiti reći hvala, pa i za odgovor na pristigli e-mail.

Ukoliko se radi o novčanim uplatama, to možete uraditi na jedinstveni račun Humanitarne udruge “Možemo zajedno”
IBAN ž.r.: HR7524020061100781644

S radošću očekujemo Vaš odgovor i svaka pomoć je i više nego dobrodošla!

HAKUNA MATATA

/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte