HUM u središnjoj Bosni iz Viteza uspješno realizirala projekt ,,Ekološki sat otkucava, spasimo rijeku Lašvu”

Hrvatska udruga mladih u središnjoj Bosni iz Viteza je danas uspješno završila treću fazu projekta ,,Ekološki sat otkucava, spasimo rijeku Lašvu”. Ova faza projekta je obuhvaćala sadnju sadnica na šetnici na ,,Ribarskom reviru” uz rijeku Lašvu.

Ovaj projekt je prije ove faze imao još dvije uspješno realizirane faze, jedna se sastojala od čišćenja i uređenja lijeve i desne strane obale uz rijeku Lašvu i edukativno predavanje magistrice biologije Martine Stipinović , dok se druga sastojala od postavljanja betonskih klupa uz šetnicu uz rijeku Lašvu. Voditelji ovoga projekta bili su Martina Stipinović i Mateo Marić.
Kako je za medije kazao predsjednik udruge Mateo Marić, ovo je projekt od iznimne važnosti za područje općine Vitez i Lašvanske doline, piše Centralna.ba

Predsjednik je u ime svih članova udruge pozvao sve ljude dobre volje na svečano otvorenje šetnice dana 27.10.2019.godine ( nedjelja ) i da svojim dolaskom iskažete potporu udruzi. Naime udruga toga dana ima još jedan razlog za slavlje, a to je prva godišnjica rada udruge.
Iz udruge se zahvaljuju svim dobročiniteljima koji su na bilo koji način pomogli radu udruge, a predsjednik je dodao da ih ima jako puno. Predsjednik se zahvalio svim članovima koji su izdvojili svoje slobodno vrijeme kako bi učinili bitne korake za društvenu zajednicu.

       
/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije