HRVATSKI STUDENTI IZ MOSTARA I SARAJEVA

HSPF i ‘Pleter’ potpisali Memorandum o suradnji

0lPredsjednik Hrvatskog studentskog politološkog foruma (HSPF) Martin Mikulić i predsjednik Zajednice hrvatskih studenata “Pleter” Ante Kelavić u Međugorju su potpisali Memorandum o suradnji.

Mikulić je istaknuo kako je ovaj Memorandum samo formalna potvrda dosadašnjih izvrsnih odnosa koja će ubuduće činiti podlogu za daljnji razvoj suradnje dviju udruga.

“Veliko mi je zadovoljstvo što će hrvatski studenti iz Mostara i Sarajeva razmjenjivati ideje i zajednički realizirati brojne projekte. To smatram iznimno važnim iskorakom koji će u nadolazećem razdoblju zasigurno polučiti rezultate”, dodao je predsjednik HSPF-a Martin Mikulić.

Potpisnici su se usuglasili zajednički sudjelovati u organizaciji raznih obuka, seminara, radionica, konferencija i drugih oblika stručnog usavršavanja u Bosni i Hercegovini i inozemstvu. Poseban naglasak je stavljen na ostvarivanje projekata vezanih za obrazovanje mladih.

Kelavić je izrazio uvjerenje da će buduća suradnja dvije udruge biti intenzivna.

“Nadam se kako ćemo biti uspješni u realizaciji zajedničkih projekata koji će biti velika potpora studentima u njihovom akademskom razvoju”, zaključio je predsjednik ZHS “Pleter” Ante Kelavić, priopćio je Ured za odnose s javnošću HSPF-a./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

SAMO UČENICI O. Š. "SVETI FRANJO" U TUZLI OSTALI BEZ UDŽENIKA

NIKOLIĆ: Ministarstvo obrazovanja TŽ mora prestati oduzimati prava djeci

Roditelji osnovaca koji pohađaju JU Osnovna škola „Sveti Franjo“ u Tuzli na početku školske godine bili su iznenađeni kad su njihova djeca ostala bez...