RUKOMET

Hrvatski rukometaši protiv Crne Gore love prvu pobjedu u drugom krugu

Na Europskom prvenstvu rukometaša danas počinje drugi dio natjecanja. Hrvatska je u skupini I, a u prvom dvoboju od 15.30 igrat će protiv Crne Gore. Tekstualni prijenos pratite na našem portalu.

U skupini I danas će još igrati Francuska i Nizozemska od 18 sati te Danska i Island od 20.30. U skupini II na rasporedu su susreti Rusije i Švedske (15.30), Njemačke i Španjolske (18.00) te Poljske i Norveška (20.30).

Hrvatska u drugi krug natjecanja ulazi bez bodova. Po dva boda prenijeli su Danska, Francuska i Island, a uz Hrvatsku su bez bodova ušle Crna Gora i Nizozemska.

U skupini II po dva boda imaju Njemačka, Španjolska i Rusija, dok su bez bodova Norveška, Švedska i Poljska, piše HRT.hr.

– Crna Gora je odigrala dobar turnir. To je ekipa s velikim srcem, ekipa koja igra jako agresivno, čvrsto i strpljivo u napadu. Trebat će jako puno koncentracije i strpljenja da se jedna takva ekipa pobijedi i da se upišu bodovi, izjavio je hrvatski izbornik Hrvoje Horvat.

U susretu s Crnogorcima Horvat neće moći računati na Valentina Ravnića, a u momčad se vraća David Mandić. U konkurenciji za ovu utakmicu su i trojica novih pozvanih u reprezentaciju – Mirko Alilović, Ivan Slišković i Veron Načinović./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije