Sve vijesti

HNK Mostar

Navijač Vatrenih koji je Brazilcima objašnjavao da nije bio penal- Irac

Koliko je čvrsta veza između Irske i Hrvatske potvrđeno je još jednom. Naime, nakon što je prije nekoliko dana objavljen video na kojem jedan navijač u kockastom dresu luduje pokraj tisuća navijača Brazila na trgu u Manausu poslije odluke suca Nishimure da dodijeli najstrožu kaznu u korist domaćina, otkriven je i njegov identitet.

Iako je većina ljudi mislila da se radi o nekome tko vuče hrvatske korijene, mladić na video koji je postao hit diljem svijeta je zapravo Irac, prenosi Jutarnji.hr.

Prema pisanju jednog stranog irskog portala ime mu je Niall Murphy, a dolazi iz okruga Galway.

– Iako nismo na završnom turniru, još uvijek uspijevamo privući pažnju, a Niall nam je omogućio najbolju priču o irskom navijaču i hrvatskom dresu od prošlog Eura – stoji na portalu joe.ie uz fotografiju navijača Irske kako ljubi grudi hrvatske navijačice u Poljskoj prije dvije godine, koja je postala totalni hit u toj otočnoj zemlji.

Najnovije

MOSTAR

Čović s veleposlanikom Mađarske, razgovara o izbornom zakonu i europskom putu

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović danas je u Mostaru održao sastanak s veleposlanikom Mađarske u BiH Krisztianom Posom. Razgovarali su...