Hrvatski mediji braći blizancima iz Viteza predviđaju velike košarkaške karijere

Hrvatski mediji prepuni su hvale za mlade košarkaše iz Viteza, braću blizance Tomislava i Zvonimira Ivišića, koji svoje košarkaške vještine bruse u Šibeniku.

Kako su se mladi Vitežani odlučili nastupati za hrvatsku nacionalnu selekciju, tako Sportske novosti, najveći sportski mediji na području Balkana, Tomislavu Ivišiću već za dvije i pol godine predviđa odlazak u NBA ligu i veliku karijeru.

“Hrvatska je imala velikih talenata, bilo je tu nebrušenih dijamanata i većina njih bila je na centarskim pozicijama kao što će to biti Tomislav Ivišić. Međutim, ovaj više od 210 centimetara visok centar lijeve ruke ima nešto što ostali nisu imali. Kad imate centra koji sa 16 zabija, kojemu je blizu koš, to je puno. Kad imate takvog klinca koji usput može i trčati, to je onda već nešto ozbiljno. E sad, kad se na to nalijepi momak koji već sada uspijeva pogoditi vanjski šut, a takvi centri će preživjeti novu evoluciju košarke, ostali će postati dinosauri, onda je to još jedan plus. Ali, to nije sve. Tomislav Ivišić može i dodati, asistirati, ima vic u igri, pa je to dijete, iako mu je 16, pravi spektakl”, pišu Sportske novosti.

Novinari sportskih nisu propustili spomenuti ni brata blizanca.

“Tomislav Ivišić ima blizanca Zvonimira. On nije toliko čvrst kao brat, ali je vrlo lucidan i, za razliku od brata, dešnjak je”, navode./HMS/

Najnovije

MISU PREDVODIO BISKUP KOMARICA

Obilježeno 25 godina od pogroma Hrvata katolika banjolučkoga kraja

Biskup banjolučki, mons. Franjo Komarica, u nedjelju 20. rujna 2020. u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u okviru nekadašnje trapističke opatije „Marija Zvijezda“ slavio...