HRVATSKA U pucnjavi u Solinu teško ranjen muškarac

U pucnjavi vatrenim oružjem u Solinu je teško ozlijeđen muškarac koji je s prostrjelnom ranom prevezen u bolnicu, a policija je privela dvojicu muškaraca, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Pucnjava se dogodila oko 17,20 sati u Ulici Petra Krešimira IV., u solinskom predjelu Japirko, gdje je došlo do fizičkog sukoba više muškaraca, u kojemu je upotrebljeno vatreno oružje.

Prema prvim informacijama u glavu je ranjen muškarac koji je prevezen u bolnicu. Policija je privela dvojicu muškaraca koje se dovode u vezu s tim događajem, prenosi HRT.

U Kliničkom bolničkom centru (KBC) Split se doznaje da ranjeni muškarac ima tešku i po život opasnu ozljedu glave te se liječnici bore za njegov život. Neslužbeno se doznaje da je na mjestu sukoba policija pronašla pištolj.

Policija je o događaju obavijestila Županijsko državno odvjetništvo, a u tijeku je očevid kojem uz policiju rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ČOVIĆ NA 30. OBLJETNICI HDZ BiH ZENICA

“Ako govorite samo o jednakopravnosti svoga naroda oko toga kompromisa nema, to morate znati”

-Neka ove prigodne aktivnosti koje danas obilježavamo ovdje na početku ove kalendarske godine u Zenici, ova čitava 2020. godina kad je u pitanju Hrvatska...