Hrvatski Medijski Servis

HRVATSKA Beba koju je ugrizao pas stabilno, ali i dalje kritično

Život je i dalje ugrožen jednomjesečnoj djevojčici koju je u Repašu ugrizla argentinska doga. Sinoć je hitno operirana u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu.

Kako se danas doznaje od ravnatelja bolnice Gorana Roića beba je stabilno, no stanje je i dalje ozbiljno. Ima ozljede moždanih struktura, krvarenje i višestruke prijelome lubanje. Nalazi se na Jedinici intenzivne skrbi, na respiratoru je i sedirana.

– Operacija je prošla dobro, a ozljede su, nažalost, jako jako ozbiljne i po život opasne, izjavio je ministar zdravstva Milan Kujundžić, koji je na zagrebačkom Cvjetnom trgu dao potporu humanitarnoj akciji Dan narcisa.

Pas je vlasništvo 45-godišnjeg oca djeteta. Daljnje kriminalističko istraživanje se provodi. Pas je po nalogu veterinarske inspekcije – zbrinut, izjavila je glasnogovornica Policijske uprave Koprivničko-križevačke Dijana Žagar.

Jučer oko 14 sati u mjestu na širem đurđevačkom području u spavaćoj sobi pas Dogo Argentino ugrizao je jednomjesečno dijete. Sinoć je hitno prevezena u Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu, izvijestila je policija koja provodi daljnje kriminalističko istraživanje. /Hina/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte