HOROR U SPLITU: Izvadio spolni organ, urinirao u klubu, a onda je nožem ubadao ljude

Napadač na interventnog policajca u noćnom klubu na Bačvicama Hrvoje Š. (42) izašao je iz zatvora u Šibeniku prije četiri mjeseca gdje je bio na odsluženju kazne za dilanje amfetamina i razbojništvo, piše Slobodna Dalmacija.

Ovisnik je o heroinu, a konzumira i speed što bi moglo biti i objašnjenje za nasilni ispad u sitnim jutarnjim satima u splitskom klubu kada je osim policajca, nožem izbo još tri osobe.

U dosjeu ima evidentirano i da je toijekom izdržavanja kazne u šibenskom zatvoru izazvao incident kada je izbio vrata iz drvenog okvira.

U klubu na Bačvicama je navodno oko 3,30 sati izvadio spolni organ i htio se pomokriti na podiju te su ga tada pokušali izbaciti. Hrvoje Š. vadi nož i ubada interventnog policajca koji se tu zatekao u noćnom izlasku i pokušao ga je smiriti. Dolazi do verbalnog sukoba pa i napada hladnim oružjem.

Nakon toga u pomoć policajcu priskaču zaštitar i voditelj kluba koje također Hrvoje Š. ubada. Nožem je ranio i 23-godišnjeg gosta iz Austrije. Bježi s mjesta događaja, ali je uhićen tri sata kasnije i na kriminalističkom je istraživanju u PU splitsko-dalmatinskoj. Nakon uhićenja je i dalje bio agresivan te se se opirao alko-testu i vađenju krvi.

Hrvoje Š. izašao je s izdržavanja kazne zatvora od tri i pol godine polovinom ožujka ove godine. Prije okončanja kazne je prošle godine tražio uvjetni otpust i ranije puštanje, ali je sudac izvršenja Županijskog suda u Šibeniku odbio zahtjev.


/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije