JOŠ POJEDINOSTI HULIGANSKOG NAPADA

Horde zla izazvale nered u Širokom Brijegu, 9 ih privedeno, oduzeto im hladno oružje

Devet pripadnika navijačke skupine “Horde zla”, pristalica FK Sarajevo, sinoć je, oko 23:30, presrelo i pretuklo skupinu muškaraca u Širokom Brijegu, a jednom od njih, čiji su podaci poznati redakciji portala Bild.ba, razbili auto.

Nakon huliganizma u Širokom Brijegu, u blizini stadiona Pecara i sjedišta navijačke skupine “Škripari”, pristalica NK Široki Brijeg, huligani su pobjegli u Mostar te se skrasili u prostorijama navijača Veleža u Fejićevoj ulici.

Brzom intervencijom pripadnika PU Široki Brijeg, a u suradnji s kolegama iz mostarske policije, huligani su prvo lišeni slobode u Mostaru, a potom odvedeni u pritvorske prostorije PU Široki Brijeg, neslužbeno doznaje portal Bild.ba.

Također, kako neslužbeno doznaje spomenuti portal, protiv njih će biti podnesena prekršajna prijava te će oštećenom za uništavanje automobila morati platiti štetu. Za ove informacije Bild.ba je uspio dobiti potvrdu od više neovisnih izvora.

Riječ je o 9 mladića, doznaje Bild.ba, koji su se prema Širokom Brijegu zaputili u 2 automobila. Neslužbeno se, također, doznaje da je motiv koji su huligani imali u Širokom Brijegu osveta zbog nemilih događaja od prije 12 godina kada je u Širokom Brijegu, tijekom nereda koje su započeli “Horde zla” kojih je došlo znatno više od onoga što su prijavili, poginuo njihov pripadnik Vedran Puljić.

Sarajevskim huliganima su policajci oduzeli više komada hladnog oružja, a što možete vidjeti u fotografiji ispod.

Foto: Bild.ba

/HMS/

1 COMMENT

  1. I sa takvim Adulima mora Hrvatski narod na vlastitoj grudi ziviti. Cuj, dosle delije nakon 13 godina da se osvete. Proglasite vise HB, i mirna Abdulska carsija. Prije toga vrlo tesko do mira.

Comments are closed.

spot_img

Najnovije

spot_img