VUČIĆ O BELIVUKOVIM OPTUŽBAMA

“Hoću na poligraf, ubojice nisu moje društvo!”

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da se ikada vidio, sastajao ili na bilo koji način razgovarao s članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka i rekao da je spreman da o tome govori pred svim nadležnim organima ili čak i javno da se podvrgne poligrafu.

“Bio sam na vezi s predsjednikom Vučićem i obavljao prljave poslove za njegov režim!”

Vučić je najavio da će se narednih dana obratiti naciji da bi “iznio istinu”.

On je poručio da se “neće povlačiti pred ubojicama, koljačima i njihovim političkim pomagačima, kao i da neće plaćati reket”.

– Razmišljao sam dugo hoću li odgovoriti. Narednih dana ću se obratiti naciji da pokažem ljudima što se događa. Logično je da najgore ubojice tako reagiraju kako se približava optužnica. Verujem da Belivuk sad očekuje da bude kandidat za predsjednika. Ponosan sam što su mene optužili za sve. Sramota me da takvim ljudima odgovaram. Zarad istine – nikad se nisam ni vidio ni razgovarao s tim ljudima. Ukoiliko sam se vidio ili razgovarao s njima, bilo gdje ili bilo kada, spreman sam provesti život iza rešetaka. Ne spominju se neki ljudi iz vlasti. Uvaženi gospodin Belivuk je prvo rekao da nikoga nije ubio, da nikoga nije zaklao, da su oni fina gospoda kojima je smjestio režim, da su oni sve to radili u dogovoru sa mnom, ali nisu oni ubijali. Onaj drugi je naknadno rekao da smo to radili Vulin i ja. Jedan je rekao da smo se sastajali na Zvezdari, drugi da smo se sastajali u kući u Ritopeku – rekao je Vučić i dodao da će narednih dana reći koji “‘mafijaški konsiljere’ mu je donosio poruke od Belivuka”.

Rekao je da se “konsiljere danima sastajao s kriminalcima” kako bi se dogovorili “kakvu politiku voditi”. Vučić je rekao i da se nikada nije sastao s Belivukom u stanu na Zvezdari.

– Spreman sam ići na poligraf da dokažem svoje tvrdnje. Tek ćete vidjeti s kime su se sastajali prije ubojstva Kožara i Hodžića. Jedan sam od rijetkih koga ne možete uplašiti snajperima i milijunima od droge – rekao je Vučić i dodao da neće dozvoliti da se u Srbiji nekome siječe skalp da bi mogao nesmetano biti samljeven u stroju za mljevenje mesa.

Vučić je rekao da je klan Velje Nevolje planirao ubojstva dvojice visokih državnih dužnosnika i da stoje iza 40 ubojstava širom Europe – između ostalog i iza ubojstva vođe navijača Partizana Ljubomira Markovića Kiće./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Umrla četverogodišnja kći američkog repera

Lauren Maxwell, četverogodišnja kći repera Fettyja Wapa, preminula je iz još nepoznatih razloga, a vijest o njenoj smrti potvrdila je na Instagram profilu njezina...