Hladno pivo i Gustafi zabavljati će Mostarce za Novu godinu

Doček Nove godine u Mostaru ponudit će veći spektakl nego prošle, Zimskim gradom biće obuhvaćen veći prostor s više zanimljivih sadržaja, kazano je to na konferenciji za medije u Gradskoj upravi Grada Mostara. U posljednjim minutama 2019. godine s Mostarcima će pjevati Hladno pivo.

Doček Nove godine organizirati će se na istoj lokaciji kao i prošle godine, na poligonu iza Gimnazije, a producent tog dijela programa Mili Tiro kazao je da je program slagan prema mogućnostima.

“Dosadašnja iskustva su jako dobra, a tako i nastavljamo. Dječju Novu godinu imat ćemo 31. prosinca u podne, a večernji program počinjemo mostarskom grupom Twist. Glavni dio programa su istarski bend Gustafi i glavne zvijezde Hladno pivo”, kazao je Tiro najavivši za prvi dan Nove godine koncert Crvene jabuke, prenosi Klix.ba

Znajući popularnost Crvene jabuke organizatori očekuju jednaku posjetu obje noći.

Novina ove godine je da će Zimski grad “Winterville by Coca Cola” biti podijeljen na više dijelova. Danijel Vidović, direktor Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, kazao je kako će “Advent by Winterville” biti otvoren 1. prosinca ispred Kosače kad će se na prigodnom vijencu zapaliti i prva svijeća.

“Ovaj događaj zamišljen je kao spoj tradicionalnih predbožićnih manifestacija koje se događaju našoj ustanovi, a sad izlazimo na trg”, kazao je Vidović naglasivši da je ovdje akcenat na tradiciji, a ne na komercijalnim sadržajima.

Na Šetalištu, Korzu i Musali bit će organiziran “Market by Winterville” s brojnim prodajnim i kulturnim sadržajima.

“Ideja je da od Šetališta napravimo jednu veselu ulicu gdje će se svirati glazba 24 sasta dnevno. S toliko glazbe želimo dobiti taj ugođaj Wintervillea”, kazao je Orhan Maslo iz Muzičkog centra Pavarotti.

Na interenet stranicama Grada Mostara danas će biti objavljen poziv za dostavu programa, a pozvani su svi kreativci, glazbenici i drugi građani da dostave svoje prijedloge.

“Magic by Winterville” organizirati će se u Gradskom parku, a trebao bi obuhvatiti klizalište i kućicu s brojnim gastronomskim specijalitetima./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Prije sedam godina posadio 200 sadnica aronije, sada posjeduje 1.500

Manja obiteljska gospodarstva budućnost su domaće proizvodnje, a jedno takvo je plantaža aronije u mjestu Vir kraj Posušja.Miro Lovrić je umirovljeničke dane posvetio uzgoju...