IZBORI

HKD Napredak Potoci dobilo novo vodstvo

Održana je redovita Skupština HKD Napredak Potoci na kojoj je izabrano njeno novo vodstvo. Skupštini je prisustvovalo 30-tak članova Društva. Dosadašnji predsjednik Skupštine Franjo Bošković je otvorio Skupštinu. Podneseno je i prihvaćeno izvješće za proteklo razdoblje a podnio ga je dosadašnji predsjednik Davor Radić – Daca.

Budući da je Skupština bila izborna, dana su razrješenja dosadašnjem vodstvu Društva i birano je novo. Novi predsjednik HKD Napredak Potoci sada je Željko Primorac, dopredsjednik Kristijan Beljo. Poslove Tajnika obavljat će Darislav Paponja, a mjesto rizničara Marinko Šarić.

Biran je i novi Upravni odbor u kojem se prema Statutu, predsjednik, dopredsjednik, tajnik, rizničar, a onda i Marija Crnjac, Daca Radić, Željko Zovko, dr.Ante Sesar, Davor Kožulj, Tvrtko Paponja i Zdravko Mikulić – Cuni. U Nadzorni odbor imenovani su Ivan Zovko i Dalibor Perić. Na kraju radnog dijela Skupštine okupljenim se obratio novi Predsjednik HKD Napredak Potoci , Željko Primorac, zahvalio se na ukazanom povjerenju i obećao raditi na promicanju tradicije, kulture i svih vrijednosti koje društvo njeguje, kao što je to činilo i do danas, priopćeno je. /HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije