Hrvatski Medijski Servis
IZ MINUTE U MINUTU

HERCEG: Zajedno opstati i razvijati se, poštivati tuđe i birati svoje!

Za nekoliko sati završava predizborna kampanja uoči Općih izbora u BiH koju su, kada je riječ o HDZ BiH i strankama kolicije HNS-a, obilježile pozitivne, programske, dostojanstvene i na čovjeka usmjerene poruke i programski ciljevi, kaže voditelj Odlela za promidžbu Izbornog stožera HDZ BiH dr. Nevenko Herceg.

-Predvođeni kandidatom za hrvatskog člana Predsjedništva, naši su kandidati izišli na ulice i razgovarali s ljudima – studentima, umirovljenicima, braniteljima, poljoprivrednicima, radnicima, gospodarstvenicima, dijasporom. Pozorno su slušali o problemima, počesto i o vlastitim propustima, ali i strpljivo prezentirali ostvarene rezultate i rješenja koja nudimo kroz naše zajedništvo i vrlo jasan program Razvoja i O(p)stanka. U svakom kontaktu i javnom nastupu naši su se kandidati bez iznimke, od prvog do posljednjeg, pridržavali Etičkog kodeksa koji smo usvojili i prije početka izborne kampanje ponudili i drugim stranakama i koalicijama, naglašava Herceg.

Međutim, dodaje, iz njihovih redova, iz redova naših političkih konkurenata, redovito su za cijelo vrijeme kampanje stizale teške riječi, uvrede i neargumentirane optužbe. Nekima, sami će se prepoznati, zasmetali su i naši promotivni materijali, između ostaloga, i više od 200 plakata na uredno zakupljenim i za to previđenim javnim površinama. Ipak, ne uzimamo im to za zlo jer znamo da time nećemo promijeniti ono što se već dogodilo, ono što je već danas prošlost. Upravo suprotno, opraštamo jer želimo promijeniti budućnost, jer želimo zajedno i opstati i razvijati se.

To je naša završna predizborna poruka za sve birače i sve političke konkurente – zajedno opstati i razvijati se, poštivati tuđe i birati svoje!

Na koncu, staljajući točku na ovu izbornu kampanju, zahvaljujemo svim našim članovima, volonterima, simpatizerima, podupirateljima, biračima i svim ljudima dobre volje na sudjelovanju našim skupovima, pruženoj podršci i pomoći u promoviranju Zajedništva i programskih vrijednosti koje nudi HDZ BiH i stranke koalicije HNS-a, navodi Herceg./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte