PREDSJEDNIK VLADE HNŽ

HERCEG: Vrhunski nastup hercegovačkog turističkog sektora u konkurenciji 55 tisuća izlagača u Berlinu

Iza nas je jedan od najvećih svjetskih turističkih sajmova – ”ITB Berlin 2023”. Iza nas je još jedna uspješna priča i vrhunsko predstavljanje našeg turističkog sektora na globalnoj razini, objavio je na Facebooku Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Herceg je istaknuo i da je zbilja ponosan načinom na koji su Hercegovinu vrijedni ljudi okupljeni oko Turističkoga klastera Hercegovina predstavili i načinom na koji je naš štand plijenio pozornost posjetitelja, u, kako je dodao,”konkurenciji” od više od 55 tisuća izlagača iz otprilike 180 zemalja svijeta.

-Kao čelni čovjek Vlade Hercegovačko-neretvanske županije koja je i ove godine zasluženo stala iza međunarodnih aktivnosti Turističkoga klastera Hercegovim, ovim putem upućujem javnu čestitku i zahvalu svima koji su, zajedno s nama, ovo omogućili i pomogli. Prije svih, kolegama iz vlada Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije te USAID-ovu projektu Turizam, napisao je Herceg.

Predsjednik Vlade HNŽ naglasio je i kako su rođena su neka nova partnerstva, uspostavljene poslovne sveze, dogovoreni projekti, zainteresirana svjetska javnost za našu bogatu turističku ponudu i ljepote koje naše podneblje nudi.

Turistički klaster Hercegovine uz podršku Vlada HNŽ, ŽZH i HBŽ na ‘ITB Berlin 2023’

/HMS/

spot_img

Najnovije

spot_img