HELEN HUNT DOŽIVJELA TEŠKU PROMETNU NESREĆU Oscarom nagrađena glumica prošla s manjim ozljedama

Američka glumica Helen Hunt hitno je prevezena u bolnicu nakon što se s osobnim automobilom preokrenula više puta u teškoj nesreći u Los Angelesu, potvrdila je policija za portal TMZ.

Portal piše da je Oscarom nagrađena Hunt bila jedini putnik u automobilu i sjedila je na mjestu suvozača. Nesreća se dogodila u utorak poslijepodne kad je drugi automobil udario u njezin zbog čega se njezin terenac okrenuo na bok.

Prema snimci koju je objavio TMZ, čini se da je vozač SUV-a mislio da ima slobodan prolaz križanjem, no u zadnji čas ga pogodi drugi osobni automobil.

Izvori kažu da je Helen Hunt, koja se proslavila ulogama u filmovima ‘Mad About You’, ‘Twister’ i ‘Bolje ne može’, prebačena u bolnicu na Beverly Hillsu i žalila se na bolove.

Navodno je već nakon nekoliko sati puštena iz bolnice, a njezin glasnogovornik rekao je da je jako potresena i preplašena, ali da nije imala ozbiljnijih ozljeda./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

MARK ESPER

Američki ministar obrane protiv Trumpa, ne želi slati vojsku na prosvjednike

Američki ministar obrane Mark Esper izjavio je kako ne podržava slanje vojske na prosvjednike zbog smrti Georgea Floyda i rasne nejednakosti, distancirajući se od...