Hrvatski Medijski Servis

HELEN HUNT DOŽIVJELA TEŠKU PROMETNU NESREĆU Oscarom nagrađena glumica prošla s manjim ozljedama

Američka glumica Helen Hunt hitno je prevezena u bolnicu nakon što se s osobnim automobilom preokrenula više puta u teškoj nesreći u Los Angelesu, potvrdila je policija za portal TMZ.

Portal piše da je Oscarom nagrađena Hunt bila jedini putnik u automobilu i sjedila je na mjestu suvozača. Nesreća se dogodila u utorak poslijepodne kad je drugi automobil udario u njezin zbog čega se njezin terenac okrenuo na bok.

Prema snimci koju je objavio TMZ, čini se da je vozač SUV-a mislio da ima slobodan prolaz križanjem, no u zadnji čas ga pogodi drugi osobni automobil.

Izvori kažu da je Helen Hunt, koja se proslavila ulogama u filmovima ‘Mad About You’, ‘Twister’ i ‘Bolje ne može’, prebačena u bolnicu na Beverly Hillsu i žalila se na bolove.

Navodno je već nakon nekoliko sati puštena iz bolnice, a njezin glasnogovornik rekao je da je jako potresena i preplašena, ali da nije imala ozbiljnijih ozljeda./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte