Hrvatski Medijski Servis

HDZ 1990: Zenica odlučila podvući crtu

Večerašnja slika Napretkove dvorane u Zenici, u kojoj je upriličena manifestacija predstavljanja programa i kandidata HDZ-a 1990, manifestirala je snažnu potporu zeničkog pučanstva HDZ-u 1990, priopćeno je iz ureda za odnose s javnošću HDZ 1990, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Intoniranjem himni, te minutom šutnje za sve žrtve rata, preminule članove HDZ-a 1990, stradale rudare i nesretno stradalog dječaka Haruma Mujkića, započeo je ovaj veličanstveni skup, priopćeno je.

Kreativnom prezentacijom, domaćin se potrudio kako bi na najbolji način nazočnima predstavio program i kandidate HDZ-a 1990.

zenica hdz19902

„Liste kandidata HDZ-a 1990 sa prostora Ze-Do županije, samo su personifikacija onoga što HDZ 1990 uistinu jeste, a čine ih mladost, iskustvo, stručnost, kompentencija, želja za boljom i pravednijom Bosnom i Hercegovinom“, riječi su kojima se Zdenko Kolak, nositelj liste za Županijsku skupštinu Ze-Do županije obratio skupu istaknuvši činjenicu kako je večerašnja slika iz Zenice jamac kako je HDZ 1990 već sada neizostavan čimbenik u svim budućim političkim procesima.

Ured za informiranje HDZ 1990 navodi kako je “dočekan gromoglasnim pljeskom i ovacijama, na pozornicu izašao Martin Raguž”.

„Hvala Vam što ste u vrijeme ekonomske, socijalne kao i svake druge krize došli ovdje u ovakvom broju i stvorili ovako pozitivno ozračje“, kazao je Raguž naglasivši kako je Zenica, kao i Ze-Do županija primjer kako se voli svoja zemlja.

zenica hdz19903

“Snažna potpora zeničkog pučanstva HDZ 1990”

„Odavdje ću poslati poruku kako je moguća i kako će biti europska, zaposlena, multnietnička Bosna i Hercegovina“, izjavio je Raguž naglasivši kako je HDZ 1990 odbio držati „svijeću“ onima koji smatraju kako je nemoguća eurpska Bosna i Hercegovina.

„Siguran sam kako će 12.10. prevladati opcija koja će zaštiti kolektivna i individualna prava svih naroda i građana, opcija koja će graditi bolju i pravedniju Bosnu i Hercegovinu“, uvjeren, izjavio je Raguž naglasivši kako je vrijeme da naša zemlja krene naprijed.

„Hrvati nisu problem, oni su ključ rješenja ove zemlje“, zaključio je predsjednik Raguž, pritom naglasivši kako je ovo zemlja svih nas i kako je vrijeme da podvučemo crtu napuštanjima naših krajeva, odricanjem povijesnih prostora i svih negativnih praksi. „Ovo je
naša zemlja – izgradimo je!“

Zagrljaj svih kandidata uz riječi himne HDZ-a 1990 „Ovo je naša zemlja, tu žive naši snovi“, poslao je jasnu poruku kako je Zenica odlučila podvući crtu, kaže se u priopćenju Ureda za informiranje HDZ 1990./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte