Hrvatski Medijski Servis

HDZ 1990: Islamizam u srcu Izetbegovićevih laži

U povodu skandaloznih i lažnih izjava člana Predsjedništva BiH gospodina Bakira Izetbegovića o tome da su brojni i sustavni zločini tkz. Armije BiH nad Hrvatima samo incidenti, HDZ 1990 iste odlučno odbacuje i najsnažnije osuđuje.

-Ovakav stav proizilazi iz jednog hegemonističko-unitarističko islamskog shvaćanja BiH koji ne može zamisliti državu ravnopravnih naroda nego samo je vidi kao isključivo bošnjački teritoriji s mrvicama vlasti preko marioneta Hrvata i Srba, i koje se ne može pomiriti ni sa kakvim legitmnim hrvatstvom te posljedično to i takvo gledište napada svaki pokušaj hrvatskog nacionalnog bića i označava ga lažno fašističkim ili onakvog da tobože dijeli BiH odnosno u ovom slučaju opasno minimizira teške zločine podčinjene nad nevinim hrvatskim narodom, priopćeno je iz HDZ 1990.

Nama naravno, dodaje se u priopćenju, nije ni do kakvog oživljavanja niti provođenja navodnog fašističkog djela nego samo do konzumiranja svojih ustavom danih prava o konstitutivnosti i legitimnom predstavljanju odnosno do, u ovom slučaju i, otkrivanja prave istine o ratu. Ratu u kome su RH i hrvatski narod hranili i othranili muslimanski, a kasnije i novonastali bošnjački narod.

Ratu u kome je tom istom narodu dijeljeno oružje za obranu i čijih je 500.000 izbjeglica srdačno primljeno duž Jadranske obale. Sada nas ti koje smo mi othranili i obranili, a koji su nam u međuvremenu zabili nož u leđa, napadaju i optužuju u malicioznom postupku zlonamjernog iskrivljivanja suvremne stvarnosti.

Danas smo svjedoci jednih neostaljinističkih, ali i neohegemonističkih strujanja u političkom Sarajevu da se (ponovno) zavede jedan neocentralistički i neohegemonistički poredak sa prikrivenim islamističkim srcem koji će, između ostalog, stvarati jednu novu i od istine drugačiju povijest.

Činjeničnu povijest Bošnjaci izgleda ne mogu od srama spoznati. Najočitiji dokaz tomu su 140 zločinačkih pothvata tkz. Armije BiH pomno planiranih s nakanom protjerivanja i etničkog čišćenja.

Podsjetit ćemo Vas na Uzdol, Grabovicu, Trusinu, Križančevo selo, Vitez, Bugojno, Doljane, Busovačke staje, Kiseljak, Vareš, Fojnicu, Buhine kuće, Miletiće, Maljine itd.

Danas nakon 25 godina od zločinačkog pothvata tzv. Armije BiH – ubojstva 16 Hrvata u Trusini, rane su žive i krvare svaki put iznova kad se činjenično neprimjerene i bolne izjave bošnjačkih čelnika puste u medijski eter.

Na koncu teško je očekivati od ratnohuškačkog lidera da se pokloni nevinim žrtvama i zahtjeva procesuiranje zločina, te kaznu za počinitelje iz vlastitih redova, stoji u priopćenju HDZ 1990./HMS/

About the Author
  1. GocaReply

    Vi se dragi moji setite Ahmica,Mostara i drugih.Ja nisam pripadnik ni jednog značajnog naroda u BiH i jasnije vidim Mislm da treba sve fašiste skloniti i sva tri naroda treba da se poklone svojim žrtvama i njihovim živim srodnicima,nama ostalima koji smo živi ali nismo učestvovali u vašem ludilu i nismo ga želeli.Kada svako sagleda svoja nedela i prizna svoja nedela neko ih ima više neko manje,ali svi ih imate.Cinjenica je da su Muslimani najviše stradali,kada se to prizna,
    tek tada će u BiH početi oporavak.Iskreno se nadam da će doći i taj dan,fašisti će jednom morati sići sa scene,BiH će tada postati DRZAVA.

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte