Hrvatski Medijski Servis

HBŽ: Javni poziv za organizacije i udruge građana

Ministarstvo gospodarstva Hercegbosanske županije (HBŽ) objavilo je Javni poziv u kojemu poziva sve organizacije čiji je osnivač županijska vlada i sve udruge građana koji djeluju na području HBŽ-u da podnesu prijave za projekte koji će se sufinancirati iz Proračuna te županije za 2019. godinu.

Cilj je Javnog poziva raspodjela sredstava za sufinanciranje organizacija čiji je osnivač Vlada HBŽ-a  i udruga građana koje će realizacijom svojih projekata doprinijeti razvoju ili osigurati preduvjete za razvoj aktivnosti iz oblasti turizma, obrta, prometa i ugostiteljstva, navodi se u priopćenju Ureda za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a, prenosi Fena.

Rok za dostavljanje prijava projekata je do 5. srpnja 2019. godine, a iznos raspoloživih sredstava za realizaciju ovog poziva utvrđen je Proračunom spomenute županije za 2019. godinu u ukupnom iznosu od 40.000 maraka.

Obrazac prijave za sufinanciranje projekata udruga građana iz županijskoga proračuna za 2019. godinu može se preuzeti u rubrici Javni pozivi na službenoj stranici Vlade HBŽ-a: www.vladahbz.com. /HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte