Hrvatski Medijski Servis

HBŽ: Dva samoubojstva, prijetnja oružjem i provalna krađa

MUP Hercegbosanske županije ovih dana zabilježio je dva samoubojstva na području te županije. U ovim tragedijama život je izgubila jedna osoba rođena 1982. u Livnu i jedna osoba rođena 1931. godine u Bosanskom Grahovu. Kako je za Tomislavcity kazao glasnogovornik županijskoga MUP- a, Ivica Vrdoljak, u Hercegbosanskoj županiji ove godine samoubojstvo je izvršilo osam osoba.

Također, prema pisanju ovog portala, zbog prijetnji vatrenim oružjem jednoj djevojci iz Livna, jučer slobode lišen muškarac, također iz Livna. Prilikom policijskoga pretresa spomenuti je policiji dragovoljno predao ručni bacač – zolju. Daljni operativni rad je u tijeku.

Policija je zabilježila i jedan slučaj provalne krađe, a dogodila se u duvanjskome naselju Sarajlije. Iz kuće, koja je u izgradnji, otuđena je za sada neutvrđena količina građevinskoga materijala i alatki./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte