Hajduk odustao od organizacije Italije na Poljudu: ‘Nećemo ponižavati naše navijače’

Hrvatska će kvalifikacijsku utakmicu protiv Italije morati odigrati pred praznim tribinama, a kako stvari zasada stoje, Poljud neće biti organizator… U Hajduku su potvrdili da su odustali od organizacije te utakmice.

Hajdukovi čelnici odustali su od organizacije utakmice protiv Italije na Poljudu sad kad je Uefa “zatvorila” stadion za tu utakmicu.

“Bilo bi to ponižavajuće i nekorektno prema svim navijačima s ovog područja, nema smisla sada organizirati utakmicu Italije na Poljudu. No, ostajemo otvoreni prema budućoj suradnji, odnosno organizaciji narednih utakmica reprezentacije na Poljudu,” rekao je član Nadzornog odbora Hajduka Nikola Koceić-Bilan za 24sata te dodao kako je u ovom trenutku, kada je Maksimir već prijavljen za utakmicu s Italijom, nepotrebno mijenjati proceduru.

“Nadali smo se, vjerovali smo u iskrenost namjere čelnika HNS-a, no sada nema previše smisla mijenjati domaćinstvo. Vjerujem da bi mnogi navijači to shvatili kao poniženje, bolje to prolongirati za neku sretniju priliku,” zaključio je čelnik Hajduka.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije