Grupa Zoster potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom

Pet godina nakon izlaska albuma “Srce uzavrelo” grupa Zoster novim singlom “Kuda idu svi ti ljudi” najavila je novi album “Najgori” te su potpisali ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom.

Glazbu i tekst singla objavljenog u ožujku potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo i Mario Knezović, prenosi Jabuka.tv.

Sjajan spot nastao je u režiji Miodraga Cicovića (frontmen Straight Mickey and the Boyz) i direktora fotografije Vuka Papića, a sniman je na lokacijama Ortiješ, Goranci, Bile, Čapljina i u restoranu Romanca u Mostaru – hercegovačka golet, omča oko vrata i pitanje kuda idu svi ti ljudi.

Drago nam je da smo dio ove velike izdavačke kuće i da smo potpisali ugovor. Mislim da će to biti super suradnja. Album planiramo objaviti sljedeće godine, na njemu će se naći deset pjesama i zove se Najgori. Ne bih ulazio u detalje oko albuma, ali ću reći da je glavni protagonist Tadija te da će se on provlačiti kroz sve pjesme, izjavio je frontmen Zostera Mario Knezović te se nadovezao:

“Kuda idu svi ti ljudi” prvi je singl s albuma, pjesma koja će ga ujedno i otvoriti i uvesti vas u priču koja će tek biti otkrivena i jasna kad album bude objavljen u cijelosti.

Dok čekamo “Najgori” grupe Zoster singl po singl ćemo se uvoditi u album koji će označiti kraj jedne i početak druge epohe 20 godina grupe Zoster, ili kako bi oni rekli “Vaše grupe Zoster“, priopćeno je iz Croatije Records.

Album “Najgori” sniman je u Muzičkom centaru Pavarotti Mostar i u studiju Baraka u Mostaru pod producentskom palicom Adisa Sirbubala i Gorana Rebca, trenutno je u postprodukciji i svjetlo dana ugledat će 2021. godine. U pripremi je i spot za sljedeći singl koji će biti objavljen početkom kolovoza./HMS/

Najnovije