GRUDE: Održana ulična utrka učenika grudskih škola

U petak je u sklopu proslave Dana općine Grude 2019. održana ulična utrka učenika grudskih škola.

Sudjelovao je velik broj učenika, a natjecanje je bilo podijeljeno u četiri kategorije: Djevojke osnovnih škola, dječaci osnovnih škola, djevojke Srednje škole i srednjoškolci. Start i cilj za sve natjecatelje bio je kod spomenike braniteljima u središtu Gruda, pišu Grude-online.

Za uzrast učenice osnovnih škola koje su trčale 1000 metara prvo mjesto pripalo je Mateja Šimić, druga je bila Marija Brakić, a treća Željka Vlašić.

U uzrastu učenika osnovnih škola najbrži je bio Domagoj Čulina, nakon njega Marko Ćorluka dok je Nikola Misir završio na trećem mjestu.Dužina staze bila je 1500 metara.

Nina Bošnjak je bila najbrža za učenice Srednje škole A. B. Šimića. Drugo mjesto zauzela je Mia Miloš, a treće mjesto Iva Marić. Staza za djevojke bila je 1500 metara.

Tomislav Vranješ osvojio je prvo mjesto u kategoriji srednjoškolci. Mario Prlić bio je drugoplasirani, a trećeplasirani Filip Alpeza. Dužina staze bila je 2000 metara.

Priznanja im je uručio grudski načelnik Ljubo Grizelj.
/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

BANJA LUKA

Gorio hotel ‘Tesla’

U banjalučkom hotelu 'Tesla' danas je došlo do požara, objavljeno je na Facebook stranici Vatrogasna brigada Banja Luka.Na intervenciji gašenja vatre na ovom ugostiteljskom...