GRUDE: Održan 7. susret grudskih gospodarstvenika

U sklopu proslave obilježavanja Dana općine Grude 2019. danas je na Agroturizmu Marića Gaj u Ružićima održan 7. susret grudskih gospodarstvenika koji je okupio veliki broj poduzetnika, kao i drugih Gruđana i gostiju.

Općina Grude temelji svoje djelovanje na uspješnom poduzetništvu, po čemu je ovaj kraj itekako poznat. Cilj je poduzetništvo, rad i sve vrijednosti koje proizlaze iz rada staviti na jednu visoku razinu i s ponosom ga prezentirati na Dan općine, prenosi Grude-online.

Na početku susreta sve nazočne pozdravio je i uputio dobrodošlicu načelnik općine Grude Ljubo Grizelj. Na susretu je potpisana povelja o prijateljstvu Općina Grude i Općine Kiseljak, koje su potpisali načelnik Ljubo Grizelj, te mačelnik općine Kiseljak Mladen Mišurić – Ramljak.

Prikazana je i prezentacija koja je pokazala rezultate poslovanja grudskog gospodarstva za 2018. godinu.

Top 10 grudskih gospodarstvenika:

PRIHODI

 1. Violeta
 2. Grafotisak
 3. Bili Brig
 4. Frank – Trgovina
 5. TP Drinovci
 6. Agrokor
 7. Bilo Trade
 8. Viro BH
 9. Putovi
 10. Grioss

DOBIT

 1. Violeta
 2. Grafotisak
 3. Bili Brig
 4. Frank – Trgovina
 5. TP Drinovci
 6. GP Toming
 7. PZ Vino Duhan – Voće
 8. Autobat
 9. Agrokor
 10. Grioss

Na koncu programa uslijedilo je druženje uz čašicu razgovora i prigodan domjenak.

Podsjetimo, program obilježavanja Dana općine Grude 2019. započeo je u petak 8. studenoga uličnom utrkom učenika grudskih škola, a završiti će u petak 15. studenoga polaganjem cvijeća kod Spomenika hrvatskim braniteljima te Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Grude.
/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

LAZIO-MILAN 3:0

Rebić ponovno potvrdio odličnu formu

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić bio je strijelac za Milan koji je u susretu 30. kola talijanskog prvenstva iznenađujuće kao gost svladao drugoplasirani Lazio...