Sve vijesti

HNK Mostar

Grude: 17 malonogometnih ekipa na turniru mjesnih zajednica

Ljetni spektakl samo što nije krenuo, a ove godine za naslov pobjednika Gruda boriti će se 17 malonogometnih ekipa: Tihaljina, Ružići, Sovići Donji, Bobanova Draga, Grude Zapad, Drinovci, Pocrte i Donji Mamići, Dragićina, Grude Pešija, Grude Centar, Sovići Gornji, Gorica, Borajna, Cerov Dolac, Grude Istok i Grude Boboška, pise portal boboska.com, a prenosi HMS.

Na turniru su od ove godine Donji Mamići, spoj ekipa Ledinac i Višnjica Medovići, Grude 2 su Grude Istok, a nova ekipa je Grude Boboška iz istoimenog kvarta Boboška..

U skupini “A” igraju prošlogodišnji pobjednik Tihaljina, Ružići, Sovići Donji, Bobanova Draga, Grude Zapad, Drinovci, Pocrte i Donji Mamići sastavljeni od prošlogodišnjih ekipa Ledinac i Višnjica.

U drugoj skupini su prošlogodišnji finalist Dragićina, Grude Pešija, Grude Centar, Sovići Gornji, Gorica, Borajna, Cerov Dolac, Grude Istok i Grude Boboška.

Natjecanje bi trebalo započeti 10. srpnja./HMS/

Najnovije

U RAZMJENI VATRE

KOSOVSKA POLICIJA: Ubijen jedan od napadača

Kosovska policija potvrdila je da je u razmjeni vatre kod Banjske, na sjeveru Kosova, ubijen jedan od napadača. U svom posljednjem priopćenju policija navodi da...