Hrvatski Medijski Servis

GRIZELJ: Komšić je persona non grata u Grudama. Naš predsjednik je Dragan Čović

Nakon što je glasovima Bošnjaka izabran za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Sejdo Komšić je dao intervju za jedan portal gdje je izdvojio nekoliko hrvatskih i srpskih općina i gradova te najavio da ga žitelji tamošnjih mjesta mogu očekivati.

Tako je spomenuo među hrvatskima i općinu Grude u kojoj je Dragan Čović osvojio 91 posto glasova a on samo 0,66 posto.

Na najavu njegovog dolaska reagirao je načelnik općine Grude Ljubo Grizelj koji mu je poručio da, s obzirom na način na koji je izabran, on kao član Predsjedništva BiH nije dobrodošao u Grude.

– Hrvati su u svim općinama i gradovima u kojima su većinski narod izabrali za svog člana Predsjedništva Dragana Čovića.

Željko Komšić je treći put uzurpirao ono što mu ne pripada i ne treba dolaziti jer mu mi nismo spremni izraziti službenu dobrodošlicu. On nije legitimni predstavnik Hrvata Bosne i Hercegovine, tako ni općine Grude. Za nas je to, temeljem 90,82 % volje birača općine Grude, Dragan Čović i njemu ćemo prvom prigodom izraziti najsrdačniju dobrodošlicu – kazao je za Grude.com grudski načelnik Ljubo Grizelj./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte