NOVE INFORMACIJE IZ ATENE

Grčkog navijača ubio je Grk?

Navijač AEK-a izgubio je život u sinoćnjoj tučnjavi s Bad Blue Boysima i navijačima Panathinaikosa koji su u bratskim odnosima s Boysima.

U neredima je uhićeno više od stotinu osoba, od čega je njih oko 90 iz Hrvatske. Navijači Dinama stigli su u Atenu na utakmicu 3. pretkola Lige prvaka iako im je to gostovanje bilo zabranjeno. Pored stadiona su napali AEK-ove navijače. U bolnici je završilo desetero navijača, od čega je jedan Grk u teškom stanju i bore mu se za život.

Grčka policija navodi kako je napadač na smrtno stradalog navijača ostavio svoj DNA. Traga se za nožem koji je odbačen i sakriven kao ključnim dokazom u ubojstvu. No, prema zadnjim informacijama iz Atene, policija ima otiske ubojice i riječ je o grčkom državljaninu, prenosi Dnevnik Nove TV iz Atene.

Podsjetimo, u sinoćnoj tučnjavi su zajedno s Bad Blue Boysima sudjelovali i navijači Panathinaikosa koji gaje prijateljske odnose s Dinamovim ultrasima, a veliki su gradski rivali s navijačima AEK-a te je više navijačkih stranica prenijelo videouratke u kojima se vidi da su bili jedni od predvodnika napada./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img