NAKON APELA IZ SKB MOSTAR

Gradski odbor HDZ BiH Mostar odazvao se pozivu za dobrovoljno darivanje krvi

-Nakon javnog poziva za dobrovoljno darivanje krvi Odjela za transfuziologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, danas je u Domu HDZ-a BiH u Mostaru Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar organizirano dobrovoljno darivanje krvi, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Iz gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar priopćili su da se akciji darivanja krvi odazvao predsjednik HDZ BiH Dragan Čović kao kandidati HDZ-a BiH za Lokalne izbore u Mostaru, članovi Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar i članovi temeljnih organizacija.

-Dr. Mario Kordić, nositelj liste HDZ-a BiH, ukazao je na važnost dobrovoljnog darivanja krvi jer je čovjek – darivatelj krvi jedini izvor tog lijeka. Svaki je čovjek, kada mu zatreba krv, ovisan samo o dobrovoljnim darivateljima krvi jer krv nije moguće proizvesti na umjetan način. Kako bi se osiguralo kvalitetno, sigurno i brzo liječenje bolesnika potrebno je imati dovoljne količine krvi u pričuvi, priopćeno je.

Dodali su da se Slaven Zeljko, predsjednik Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar, se zahvalio dobrovoljnim darivateljima krvi koji su se odazvali današnjem pozivu./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije