LJUBUŠKI

Gradska knjižnica najavljuje izložbe, predstavljanja knjiga, natječaje…

Javna ustanova “Kulturno-športski centar” Ljubuški u svom nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na području Grada Ljubuškog, na radost ljubitelja pisane riječi i umjetnosti najavljuje nekolicinu izložbi, predstavljanja knjiga i natječaja u Knjižnici Ljubuški.

Naime, nakon nekoliko manifestacija – od kojih bismo istaknuli literarnu izložbu “Ljubav je…” ljubuških osnovnoškolaca i predstavljanja knjige “Zavičajna molitva” autora Frane Mikulića Jukića, predstoji samostalna izložba slika – ciklus “Šipci” slikara Ivana Hercega, koja će se upriličiti u četvrtak 16. ožujka, s početkom u 19 sati, piše Ljportal.com.

Ujedno, istaknuli bismo da će 22. ožujka biti raspisan tradicionalni literarni natječaj za ljubuške osnovnoškolce povodom književne manifestacije “Pričaj mi”.

Koncem mjeseca, u četvrtak 29. ožujka, s početkom u 19 sati,  bit će upriličena samostalna izložba minijatura pod nazivom “Manje je više” i predstavljanje e-knjige “Ne traži me” autorice Sanijele Matković. Ovom prigodom nastupit će i poznati hrvatski kazališni i filmski glumac Joško Ševo./HMS/

Najnovije

PREDVODIO MISNO SLAVLJE

Nadbiskup Vukšić posjetio župu Janjevo na Kosovu

Predsjednik Biskupske konferencije (BK) BiH mons. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u utorak je posjetio župu sv....