Sve vijesti

MOSTAR

Gradonačelnik Kordić primio direktore Hrvatskoga narodnog kazališta i Narodnog pozorišta

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić se u Gradskoj vijećnici sastao s direktorom Narodnog pozorišta Mostar Emirom Spahićem i direktorom Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru Ivanom Vukojom.

Na sastanku je razgovarano o poteškoćama u radu s kojima se kulturne institucije u Mostaru suočavaju, a koje se najviše ogledaju u nedostatku financijskih sredstava.

Mostarski gradonačelnik je istaknuo značaj kulture i umjetnosti za cijelo društvo, navodeći kako je potrebno dati snažniju potporu kulturnim ustanovama.

Direktori mostarskih kulturnih ustanova zahvalili su gradonačelniku na dosadašnjoj potpori, kao i razumijevanju problema s kojima se suočavaju. Također su naveli kako unatoč tomu nastavljaju sa svojom misijom, kulturnim predstavljanjem Grada Mostara kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, priopćeno je iz Grada Mostara./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ZAGREB

Troje radnika ozlijeđeno, jedan teže u odronu otpada

Tri su osobe ozlijeđene, od kojih jedna teže, u jutrošnjem odronu otpada na Jakuševcu, izjavio je zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević naglasivši da se odgovornost...