LJUBUŠKI

Gradonačelnik Markotić i ministar Ramić potpisali ugovor o sufinanciranju kanalizacijske mreže

Gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić i ministar Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić potpisali su ugovor vrijedan 50.000 KM u svrhu sufinanciranja projekta izgradnje kanalizacijske mreže „Zapadni krak – 1. faza proširenja kanalizacijskog sustava“.

Potpisivanju ugovora, kojim su definirana prava i obveze potpisnika, prethodila je Odluka ministarstva o odobravanju sredstava, a na osnovu objavljenog javnog poziva vezanog za sufinanciranja projekata od značaja za širu društvenu zajednicu.

Grad Ljubuški je već ranije započeo s aktivnostima izgradnje oborinske i kanalizacijske mreže na zapadnoj obilaznici s ciljem sprječavanja nekontroliranog istjecanja nepročišćenih otpadnih voda kojima će značajno unaprijediti i proširiti kanalizacijsku mrežu čime će se povećati kvaliteta života stanovnika.

U tijeku su radovi na izgradnji kanalizacijske mreže zapadni krak, dionica Stari grad – kružni tok te potpuna rekonstrukcija sabirne gradske ulice Dobrovoljnih darivatelja krvi. Navedeni radovi trebali bi biti završeni do kraja mjeseca./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

REAKCIJE

DŽAFEROVIĆ: Pozdravljam odluku V. Britanije o slanju vojnih eksperata u BiH

Pozdravljam odluku Vlade Ujedinjenog Kraljevstva o slanju vojnih eksperata, kojim će se osnažiti NATO štab u Bosni i Hercegovini, te pružiti praktična podrška našoj...