ŠIROKI BRIJEG

Gradonačelnik Kraljević i predsjednik GV Topić upriličili prijem za učenike i profesore Glazbene škole

U prostorijama Gradske vijećnice gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Vinko Topić upriličili su prijem za učenike i profesore Glazbene škole Široki Brijeg.

Razlog za prijem su odlični rezultati Glazbene škole Široki Brijeg u akademskoj 2020./2021. godini.

Ravnateljica Glazbene škole Široki Brijeg Tonćika Kolobarić izrazila je zahvalnost gradonačelniku Kraljeviću na potpori u radu koja je očigledna svih ovih godina.

Kraljević i Topić su čestitali učenicima na odličnim uspjesima i poželjeli im puno znanja, sreća i uspjeha u daljnjem školovanju i karijeri.

23. Federalno natjecanje učenika i studenata održano je u online formatu, a na njemu su nastupili učenici Glazbene škole Široki Brijeg.

Ivan Sušac osvojio je specijalnu nagradu u disciplini glasovir, VI kategorija, dok je Petra Sesar osvojila drugu nagradu također na glasoviru.

Marija Hrkać je osvojila drugu nagradu u disciplini glasovir, IV kategorija.

Mate Slišković, Marko Slišković i Luka Slišković osvojili su prve nagrade u disciplini violina u različitim kategorijama.

Ivan Lasić osvojio je prvo mjesto na festivalu ”Dani harmonike” koje je održano u Bijeljini.

Čestitamo učenicima i profesorima na odličnim rezultatima./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

Umrla četverogodišnja kći američkog repera

Lauren Maxwell, četverogodišnja kći repera Fettyja Wapa, preminula je iz još nepoznatih razloga, a vijest o njenoj smrti potvrdila je na Instagram profilu njezina...