GRADIŠKA: Pretukao ženu pa pokušao pobjeći i ozlijedio policajca

Policija iz Gradiške uhitila je V. N. iz toga grada zbog sumnje da je proganjao i napao ženu, a zatim nakon uhićenja pokušao je i pobjeći iz policijske postaje, te ozlijedio i policajca.

Glasnogovornica Policijske uprave Gradiška Vesna Divljanović rekla je da se on sumnjiči za kaznena djela tjelesne ozljede, proganjanje i sprečavanja službene osobe u vršenju službene radnje.

– Policiji je u nedjelju oko dva sata iza ponoći prijavljeno da je V. N. fizički napao oštećenu i nanio joj tjelesne ozljede. Postupajući po prijavi policija je došla do saznanje da V. N. već duži period prati i uznemirava oštećenu, te da ju je 16. studenog oko 23 sata i fizički napao, pojasnila je Divljanovićeva.

Prilikom uhićenja on je pokušao pobjeći iz službenih prostorija, te je fizički napao policajca, pocijepao mu dio uniforme i nanio mu ozljede.

– O svemu je obaviješten dežurni tužitelj. Policijska uprava Gradiška osuđuje svaki vid nasilnog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja, poručila je Divljanovićeva./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

CILJ JE ULAZAK U PREMIJER LIGU

NK Neum počeo pripreme

NK Neum, počeo je pripreme za novu sezonu u Drugoj ligi FBiH.U novu sezonu član Druge lige Federacije BiH, grupa 'Jug', NK Neum ima...