LIVNO

Grad Livno dodijelio 85 stipendija studentima

Gradonačelnik Livna Darko Čondrić potpisao je u Livnu ugovore za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2020./21. godinu, a Grad Livno dodijelio je ukupno 85 stipendija.

Od toga je uspješnim i darovitim studentima dodijeljeno 37 stipendija, 28 stipendista će primiti stipendiju u kategoriji studenata slabijeg imovnog stanja te 20 stipendija djeca branitelja.

Nakon potpisivanja ugovora livanjski gradonačelnik Čondrić studentima je poručio kako će Grad Livno u budućim aktivnostima nastojati izdvojiti kroz proračun više sredstava čime bi bilo omogućeno i stipendiranje većeg broja studenata, piše Jabuka.tv.

U idućem razdoblju nadam se da ćemo biti u mogućnosti povećati sredstva kako bi iznos mjesečne stipendije bio veći. U vama vidim jednu energiju i snagu našeg grada. Vi ćete po završetku fakulteta tražiti svoje životne putove. Ja bih volio da vas što više ostane u Livnu, da se ovdje ostvarite, i obiteljski i poslovno da nađete ovdje zaposlenje, kazao je Čondrić.

Mjesečna stipendija koju Grad Livno dodjeljuje iznosi 100 maraka./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

ČAPLJINA

Nova akcija darivanja krvi u Čapljini

Crveni križ grada Čapljina organizira petu akciju dobrovoljnog darivanja krvi dana 12.08.2021. godine (četvrtak) u vremenu od 9,00 do 11,00 sati. Akcija će se održati...