Hrvatski Medijski Servis

Govedarica odbio Dodikov poziv na kavu

Vukota Govedarica, predsjednik SDS-a, je komentirajući poziv predsjednika SNSD-a Milorada Dodika na kavu, kazao da nema namjeru sjediti i piti kavu s njim.

“Dobili smo dopis. Nemam namjeru sjediti i piti kavu s čovjekom koji je na vrhu režima i s čovjekom koji je od SDS-a htio napraviti terorističku organizaciju”, rekao je Govedarica, prenosi Srna.

On je dodao da ni Mladen Ivanić, počasni predsjednik PDP-a i aktualni član Predsjedništva BiH, također ne namjerava piti kavu s Dodikom.

Govedarica je rekao da su imali sastanak Saveza za pobjedu, te da ovaj savez nastavlja s radom i u postizbornim aktivnostima.

“Želim utvrditi da je bila brutalna krađa. U odnosu na jučerašnji dan imamo 1.500 nevažećih listića”, rekao je Govedarica dodajući da će se vjerovano broj nevažećih listića popeti na 50.000.

On je naglasio da Savez za pobjedu samo traži da se utvrdi istina i da s pravom insistiraju na ponovnom brojanju glasova./HMS/

About the Author
  1. RaleReply

    Pa govedo i ne treba da sedi sa ljudima!

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte