Gospodarska komora FBiH i Financijsko-informatička agencija potpisali Memorandum o suradnji

U cilju osiguranja spremnosti, transparentnosti i učinkovitosti u komunikaciji i koordinaciji buduće suradnje, potpredsjednik Gospodarske komore F BiH, dr. sc. Marko Šantić, i direktorica Financijsko-informatičke agencije (FIA), Irma Borovac, potpisali su u Sarajevu Memorandum o suradnji, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Suradnja između Gospodarske komore Federacije Bosne i Hercegovine i Financijsko-informatičke agencije (FIA) temelji se na posvećenosti važnosti analize podataka za učinkovito i stabilno upravljanje poslovanjem.

Potpisivanjem Memoranduma u Sarajevu, obje institucije su, kako je naglašeno, potvrdile dugogodišnje prijateljske odnose i odlučile su se za partnerstvo, posebno u područjima koja se odnose na unapređenje, promociju gospodarstva i poduzetništva u Federaciji Bosne i Hercegovine.

Naglašeno je kako 2024. predstavlja uzbudljivo razdoblje koji donosi prilike za usklađivanje i poboljšanje različitih segmenata poduzetništva, racionalizaciju i inovacije, postavljanje standarda i regulaciju, te organizaciju sustava toka informacija i aktivnog učešća gospodarskih i pravnih subjekata./HMS/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img