Goran Kraljević imenovan za predsjednika Uprave HT Mostar

Vlada Federacije BiH je dala prethodnu suglasnost Nadzornom odboru Javnog poduzeća Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar za donošenje Odluke o imenovanju članova Uprave ovog javnog podzeća uime državnog kapitala, na razdoblje od četiri godine i to Gorana Kraljevića za direktora/predsjednika Uprave i Draženka Pažina za člana Uprave/izvršnog direktora za tehniku i informacione tehnologije.

Prije toga dana je predhodna suglasnost Nadzornom odboru ovog javnog poduzeća za donošenje Odluke o razrješenju vršitelja dužnosti članova Uprave, radi završetka natječajne procedure.

Vlada Federacije BiH dala je prethodnu suglasnost Nadzornom odboru Razvojne banke Federacije BiH za imenovanje vršitelja dužnosti izvršnih direktora ove banke, do okončanja natječajne procedure, i to Amera Cvike za v.d. izvršnog direktora za upravljanje rizicima, te Tonija Vukadina za v.d. izvršnog direktora za podršku poslovanju. Prije toga dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru Banke za razrješenje v.d. izvršnog direktora za upravljanje rizicima i v.d. izvršnog direktora za podršku poslovanju.

Za učešće u radu i odlučivanju na predstojećim skupštinama gospodarskih društava danas su opunomoćeni Amela Mikulić (Aluminij d.d. Mostar) i Stipo Buljan (Energoinvest d.d. Sarajevo), priopćeno je iz Ureda Vlade FBiH za odnose s javnošću./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Najnovije

spot_img