Hrvatski Medijski Servis

GACKO: U Golfu pronađena dva kilograma skanka

Gatačka policija od osobe inicijala M.S. oduzela je oko 2 kilograma droge skank, koja je bila sakrivena u automobilu.

Prema riječima Jovane Cvijetić, glasnogovornice PU Trebinje, Policijska stanica Gacko je 20. studenog 2018. godine, u 13,30 sati u Nemanjinoj ulici u Gacku zaustavila i kontrolirala putnički automobil marke „Golf”, tip „II” kojim je upravljala osoba inicijala M.S. (25) iz Bileće, u kome je pronađeno 1.915 gr. opojne droge koja svojim morfološkim karakteristikama asocira na opojnu drogu skank.

“Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su izvršili pretres putničkog automobila, kuće i pomoćnih prostorija koje koristi navedena osoba kojom prilikom su u putničkom automobilu, ispod zadnjih sjedišta, pronađena dva najlonska pakovanja sa zeljastom biljnom materijom, ukupne težine 1.915 gr. koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu skank, dok je u kući pronađena jedna torba u kojoj su pronađeni ostaci zeljaste biljne materije koja asocira na opojnu drogu skank”, izjavila je Cvijetić i dodala da će nakon dokumentiranja predmeta Policijska stanica Gacko Okružnom javnom tužiteljstvu u Trebinju dostaviti izvješće o počinjenom kaznenom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je osoba inicijala M.S. počinila kazneno djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Cvijetić je podsjetila da je za deset mjeseci 2018. godine, evidentiran ukupno 101 slučaj zloupotrebe opojnih droga i to: 14 krivičnih djela i 87 prekršaja. Ukupno je oduzeto 88.041 gr. opojne droge marihuane, 263 gr. opojne droge kokain, 198 gr. opojne droge ekstazi, 37 gr. opojne droge hašiš i 6 komada tableta opojne dorge ekstazi./HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte