Sve vijesti

HNK Mostar

ŠIROKI BRIJEG

Fra Željko Barbarić predstavlja ”Intenzivnu njegu”

Fra Željko Barbarić predstavlja knjigu „Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“ u novoj samostanskoj dvorani na Širokom Brijegu u četvrtak, 14. rujna s početkom u 19:30 sati.

O knjizi će govoriti fra Ivan Penavić, prof. Mirela Lovrić, fra Mladen Rozić i sam autor, dok su za glazbeni dio zadužene Petra i Jimi, piše Jabuka.tv.

Sav prihod od prodanih knjiga ide za potrebe centra Marija – Naša nada.

„Intenzivna njega. Zapisi jednog duhovnika“ sastavljena je od 34 priče pisane u formi pisama ili razgovora s najboljim prijateljem.

Fra Željko, koji je inače rodom iz Širokog Brijega, izdao je već jednu knjigu pod nazivom „Pretežno vedro“, što je ujedno i naslov njegove Facebook stranice na kojoj svakodnevno objavljuje svoje misli.

O fra Željku Barbariću

Rođen 1986. u Hercegovini gdje je i proveo prvih četrnaest godina života u po ničemu i po svemu posebnoj obitelji. Franjevac, član Reda Manje braće od 2004. Svećenik od 2011. Nasljeduje Gospodina po primjeru asiškog Siromaška osluškujući Riječ i zapisujući poneku riječ o svojim putovanjima. Hercegovina, Bosna, Hrvatska, New York i sada Jeruzalem, Sveta zemlja. Za vrijeme službe u New Yorku završava i specijalistički postdiplomski studij iz terapeutskog savjetovanja na Sveučilištu Fordham. U Jeruzalemu služi kao čuvar Svetoga groba i duhovnik jeruzalemskog samostana Svetog Spasitelja. Svoj književni prvijenac pod naslovom Pretežno vedro objavljuje 2016. godine./HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije

DOMINISTAR VANJSKIH POSLOVA

BRKIĆ: Zakon o vanjskim pslovima smanjit će samovolju pojedinaca koji zlorabe međunarodne platforme

Zamjenik ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Josip Brkić smatra da će predloženi zakon o vanjskim poslovima BiH služiti bh. institucijama i smanjiti samovolju...