FOTKA OCA I KĆERI RASPLAKALA BIH Fikret ide u zatvor zbog tri metra drva

Danas se društvenim medijima u regiji širi fotografija na kojoj se opraštaju otac i njegova kćerkica, budući da on ide u zatvor. Fikret Dedić odlazi u zatvor na šest mjeseci jer je ilegalno posjekao tri metra drva iz državne šume. Njegova supruga Ramiza dala je izjavu za Radiosarajevo.ba i objasnila što se dogodilo.

“On je išao osigurati ogrjev za svoju obitelj. Ide u zatvor zbog tri metra drva. Imamo troje maloljetne djece i sada kada je on u zatvoru u jako smo teškoj situaciji. Već jutros su nas posjetili dobri ljudi da nam pomognu koliko mogu”, kazala je Ramiza.

Ni Fikret ni Ramiza nemaju posao. Prehranjuju se kako stignu. Sad je još Fikret otišao u zatvor, gdje će provesti cijelu zimu.

Njegovi prijatelji na društvenim mrežama objavili su fotografiju na kojoj grli svoju kćerkicu prije odlaska u zatvor. Fotku su podijelile više od tri tisuće ljudi, a tužni komentari samo se množe.

Njegov prijatelj koji je objavio sliku kaže da on nije htio krasti od susjeda i iz trgovina, nego je posjekao tri metra drva u državnoj šumi i ta je drva na svojim leđima prenosio jer drugo nije mogao priuštiti.

/HMS/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najnovije