Hrvatski Medijski Servis

FOČA: Uhićeni migranti osumnjičeni za krađu vozila u Crnoj Gori

Pripadnici Granične policije BiH u subotu su u mjestu Livade na području Foče, lišili slobode dvojicu ilegalnih migranata, nakon što su bez zaustavljanja vozila, velikom brzinom, izbjegli graničnu kontrolu pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Hum.

Daljnjim radom, putem Zajedničkog centra za policijsku suradnju između BiH, Crne Gore i Republike Srbije u Trebinju, doznaje se kako je vozilo “Renault Kangoo” otuđeno na području Crne Gore, izvjestila je u ponedjeljak Granična policija BiH.

O navedenom događaju, obaviješteni su i pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, koji su u naselju Lazarevo, na području Foče, pronašli napušteno vozilo.

Ilegalni migranti, koje su uhitili pripadnici GPBiH, nisu posjedovali identifikacijske dokumente, a u razgovoru s policijom izjavili su kako dolaze iz Sirije. Oni su predani pripadnicima MUP-a RS-a koji su nastavili daljnji rad na slučaju./Fena/HMS/

About the Author
NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.

Komentirajte