FK Željezničar u problemima: Zbog kašnjenja isplate dugovanja Petroviću “visi” mu Europa?

Kako prenosi SportDC pisanje Sportskog Žurnala, Plavi sa Grbavice bi mogli ostati bez licence za europska takmičenja koju izdaje Komisija za licenciranje jer na vrijeme nisu izvršili sve obaveze prema nekadašnjem treneru Slavki Petroviću.

Petroviću je prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, aktualno rukovodstvo kluba isplatilo sva dugovanja, ali neslužbeno sa nekoliko dana zakašnjenja.

Ako se ispostave točnim ova pisanja Sportskog Žurnala klub sa Grbavice našao bi se u ogromnim problemima s obzirom da probijeni rok za isplatu pa mu Komisija za licenciranje ne bi trebala izdati licencu za europska natjecanja i ako to na terenu izbori.

Podsjetimo, Slavko Petrović je Želju vodio u periodu od kolovoza 2016. do srpnja 2017. godine, ali se ovaj stručnjak i sarajevski tim nisu razišli na prijateljski način. Par dana prije nego je otjeran, Petrović je dobio jednoglasnu podršku Upravnog odbora pa po svemu sudeći takvo nekorektno ponašanje nema namjeru lako zaboraviti.

Željezničar je srbijanskom stručnjaku ostao dužan nekoliko desetina tisuća maraka, koje je Petrović odlučio i naplatiti u čemu je i uspio. Ipak, kako piše Sportski Žurnal Plavi su zakasnili sa uplatom i rastanak sa Petrovićem bi na kraju mogao biti još i bolniji.

SportSport.ba je pokušao kontaktirati Petrovića, ali u tome nismo uspjeli i svakako bi bilo veoma zanimljivo čuti njegovu stranu priče.

Ovaj 60-godišnji stručnjak je Željezničar vodio 36 puta, a imao je učinak od 21 pobjede, 10 remija i pet poraza./HMS/

Sportsport.ba

Najnovije